Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Kattenspeeltje - Interactive Culbuto
 

Kattenspeeltje - Interactive Culbuto

De Interactive Culbuto is een speeltje dat uren speelplezier voor uw kat garandeert. Het speeltje draait automatisch rond waardoor de hengel met veren continu heen en weer beweegt. U kunt het speeltje met de draadloze afstandsbediening op afstand activeren.

€9.95
Meer Informatie

 
Foto van Hondentandpasta met speeltje
 

Hondentandpasta met speeltje

Sparkle easy brush duck. Voorzie het speeltje van de juiste hondentandpasta en laat de Sparkle dental tandenborstel de rest doen. Slechts een paar keer per week zorgt al voor de juiste verzorging van de tanden. De speciale tandpasta met vanillesmaak...

€7.95
Meer Informatie

 
Foto van Hondentandpasta met borstel
 

Hondentandpasta met borstel

Sparkle palm assisted brush peanut. Past in de palm van uw hand en sluit naadloos aan tot uw vingertop voor optimale reiniging van het gebit van uw huisdier.

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van Grilled T-Bone
 

Grilled T-Bone

Grilled T-Bone. De praktische onverwoestbare combinatie van TPR rubber en natuurlijk nylon maakt de BBQ Grillers al praktisch onweerstaanbaar, echter beschikt het daarnaast ook nog eens over een onweerstaanbare kip smaak!

vanaf  €4.95
Vergelijk 2 Prijzen

 
Foto van Sparkle tandverzorgingsset
 

Sparkle tandverzorgingsset

Afp Sparkle tandverzorgingsset is een complete start set om de tanden van je hond makkelijk en optimaal te kunnen reinigen.

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van Hondenspeeltje - T-Bone
 

Hondenspeeltje - T-Bone

Dit speeltje beschikt over een smakelijk BBQ uiterlijk en is gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden. Binnenin de knuffel zit een pieper voor extra aantrekkingskracht.

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van Green rush carrot 12 g catnip
 

Green rush carrot 12 g catnip

Green rush carrot 12 g catnip. Het speeltje voor katten gevuld met 12 gram catnip! Het speeltje waar jouw kat geen genoeg van gaat krijgen!

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van BBQ tasty drum stick
 

BBQ tasty drum stick

AFP BBQ tasty drum stick. Beschikt over een smakelijk BBQ uiterlijk en gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden. Binnenin de knuffel zit een pieper voor extra aantrekkingskracht.

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van BBQ delicious ham shank
 

BBQ delicious ham shank

BBQ delicious ham shank. Beschikt over een smakelijk BBQ uiterlijk en gemaakt van zacht faux fleece dat honden heerlijk vinden. Binnenin de knuffel zit een pieper voor extra aantrekkingskracht.

€4.95
Meer Informatie

 
Foto van Green rush banana 12 g catnip
 

Green rush banana 12 g catnip

Green rush banana 12 g catnip. Het speeltje voor katten gevuld met 12 gram catnip!

€4.95
Meer Informatie