Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Parrot Bebop Pro Thermal
 

Parrot Bebop Pro Thermal

De Parrot Bebop Pro Thermal beschikt, naast de normale camera, ook over een warmtebeeldcamera. Dit is dus onder andere ideaal voor de brandweer maar er meer toepassingen waar dit noodzakelijk is. De Parrot Bebop Pro Thermal kan zo'n 25 minuten vliegen...

€1800.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Disco
 

Parrot Disco

De Parrot Disco is de nieuwe gevleugelde drone van Parrot. Voorzien van een neus camera is deze drone ideaal om FPV mee te vliegen. Geschikt voor beginners.

€1299.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot ANAFI Work
 

Parrot ANAFI Work

De Parrot ANAFI Work drone is de ultieme drone voor de bedrijven die inspecties of fotografie uitvoeren. Dankzij de 180 draaibare camera is de ANAFI Work zijn de beelden uitstekend.

€1199.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Parrot ANAFI
 

Parrot Parrot ANAFI

De Parrot Anafi is, met een gewicht van 320 gram en het feit dat de drone opvouwbaar is, één van de makkelijkste drones om mee te nemen. De drone kan 90 graden omhoog en 90 graden omlaag filmen in 4K.

vanaf  €669.00
Vergelijk 2 Prijzen

 
Foto van Parrot Bebop 2 FPV pack
 
€509.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Bebop Drone 2 wit
 

Parrot Bebop Drone 2 wit

De Parrot Bebop 2 is een ideale lichtgewicht drone welke 25 minuten vliegtijd heeft in autonome vlucht. Door de high-performance specificaties kan hij vliegen, filmen en foto's maken, zowel binnen als buiten. Doordat hij lichtgewicht en compact is, is...

vanaf  €489.00
Vergelijk 3 Prijzen

 
Foto van Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand
 
€362.92
Meer Informatie

 
Foto van PARROT FPV Pack
 

PARROT FPV Pack

Waan je vogelvrij met de Parrot FPV Pack, de set die bestaat uit een first person view-bril en compacte Skycontroller 2. Deze combinatie zorgt voor indrukwekkende beelden die worden opgenomen door de Parrot Disco of Bebop 2 drones.

vanaf  €349.00
Vergelijk 2 Prijzen

 
Foto van Parrot Disco Backpack
 

Parrot Disco Backpack

Neem je Parrot Disco FPV overal veilig mee naar toe met de Parrot Disco Backpack. De backpack is speciaal ontworpen om alle accessoires van de Parrot Disco mee te nemen.

€299.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Mambo FPV 4propellers Quadcopter 660mAh Zwart, Wit camera-drone
 

Parrot Mambo FPV 4propellers Quadcopter 660mAh Zwart, Wit camera-drone

Drone Racen met de Parrot Mambo FPV. Volledig pakket inclusief drone, camera en FPV bril. Makkelijk te besturen en ideaal voor beginners in FPV vliegen.

vanaf  €179.00
Vergelijk 3 Prijzen