Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Parrot Bebop Pro Thermal
 

Parrot Bebop Pro Thermal

De Parrot Bebop Pro Thermal beschikt, naast de normale camera, ook over een warmtebeeldcamera. Dit is dus onder andere ideaal voor de brandweer maar er meer toepassingen waar dit noodzakelijk is. De Parrot Bebop Pro Thermal kan zo'n 25 minuten vliegen...

€1800.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Disco
 

Parrot Disco

De Parrot Disco is de nieuwe gevleugelde drone van Parrot. Voorzien van een neus camera is deze drone ideaal om FPV mee te vliegen. Geschikt voor beginners.

€1299.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot ANAFI Work
 

Parrot ANAFI Work

De Parrot ANAFI Work drone is de ultieme drone voor de bedrijven die inspecties of fotografie uitvoeren. Dankzij de 180 draaibare camera is de ANAFI Work zijn de beelden uitstekend.

€1199.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Parrot ANAFI
 

Parrot Parrot ANAFI

De Parrot Anafi is, met een gewicht van 320 gram en het feit dat de drone opvouwbaar is, één van de makkelijkste drones om mee te nemen. De drone kan 90 graden omhoog en 90 graden omlaag filmen in 4K.

€899.00
Meer Informatie

 
Foto van PARROT FPV Pack
 

PARROT FPV Pack

Waan je vogelvrij met de Parrot FPV Pack, de set die bestaat uit een first person view-bril en compacte Skycontroller 2. Deze combinatie zorgt voor indrukwekkende beelden die worden opgenomen door de Parrot Disco of Bebop 2 drones.

€349.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Disco Backpack
 

Parrot Disco Backpack

Neem je Parrot Disco FPV overal veilig mee naar toe met de Parrot Disco Backpack. De backpack is speciaal ontworpen om alle accessoires van de Parrot Disco mee te nemen.

€299.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Mambo FPV
 

Parrot Mambo FPV

Drone Racen met de Parrot Mambo FPV. Volledig pakket inclusief drone, camera en FPV bril. Makkelijk te besturen en ideaal voor beginners in FPV vliegen.

€179.00
Meer Informatie

 
Foto van Parrot MKi9200
 

Parrot MKi9200

Luister in de auto naar uw digitale muziek De Parrot MKi9200 heeft talent voor muziek. Hij wordt geleverd met een speciale kabel en pas zich aan alle muziekbronnen aan: iPod, iPhone, USB-sleutel, Bluetooth-Stereo (A2DP) telefoon, MP3-speler of ieder...

vanaf  €169.98
Vergelijk 4 Prijzen

 
Foto van Parrot MKi9100
 

Parrot MKi9100

Met de Parrot Mki9100 in de auto hoef je je mobiele telefoon niet langer aan te raken. Je bedient deze Bluetooth-carkit namelijk volledig met je stem of via de meegeleverde, aan het stuur te bevestigen afstandsbediening. Het kleine apparaat wordt geleverd...

€154.99
Meer Informatie

 
Foto van Parrot Mambo Mission
 

Parrot Mambo Mission

Groot pakket met accessoires voor de Parrot Mambo. Voorzien van kanon, grijper en een controller! Heeft een bereik van 100 meter. Bestel de Mambo Mission hier.

€149.00
Meer Informatie