Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Joby GorillaPod 325 schwarz / charcoal
 

Joby GorillaPod 325 schwarz / charcoal

Joby JB0 1505. Doel: action-camera, maximumgewicht capaciteit: 0,325 kg, aantal poten: 3-benige(e). Breedte: 35 mm, diepte: 35 mm, hoogte: 175 mmDe teksten voor dit artikel zijn auto...

vanaf  €22.95
Vergelijk 3 Prijzen

 
Foto van JOBY GorillaPod 500 Action
 

JOBY GorillaPod 500 Action

De GorillaPod 500 Action is een handig ministatief met drie buigzame poten, zodat je hem stevig in allerlei posities kunt plaatsen.

vanaf  €21.95
Vergelijk 3 Prijzen

 
Foto van Joby GripTight One Micro Stand Zwart
 

Joby GripTight One Micro Stand Zwart

Op zoek naar een supercompacte smartphonehouder? De GripTight One Micro Stand is met zijn beperkte afmetingen zeer geschikt om overal naartoe mee te nemen.

vanaf  €21.49
Vergelijk 4 Prijzen

 
Foto van Joby GripTight One Micro Stand Wit
 

Joby GripTight One Micro Stand Wit

Op zoek naar een supercompacte smartphonehouder? De GripTight One Micro Stand is met zijn beperkte afmetingen zeer geschikt om overal mee naartoe te nemen. Door de combinatie met het ministatief kun je je smartphone praktisch overal plaatsen.

vanaf  €21.49
Vergelijk 4 Prijzen

 
Foto van JOBY Action Adapter Kit Zwart
 

JOBY Action Adapter Kit Zwart

Nog meer aansluitingen bieden nog meer mogelijkheden. Dat is ook waarom de Action Adapter Kit van Joby zo'n handige accessoire is.

vanaf  €20.95
Vergelijk 2 Prijzen

 
Foto van JOBY Impulse Bluetooth Remote
 

JOBY Impulse Bluetooth Remote

Ervaar het gemak waarop je selfies kunt maken. De Impulse Bluetooth Remote is een lichtgewicht afstandsbediening van slechts 10 gram. Ook kun je deze afstandsbediening tot maar liefst 30 meter gebruiken.

vanaf  €19.95
Vergelijk 3 Prijzen

 
Foto van JOBY GorillaPod Magnetic Mini
 

JOBY GorillaPod Magnetic Mini

De Joby GorillaPod Magnetic Mini is een handig ministatiefje met flexibele, magnetische pootjes, zodat je jouw camera op ieder stalen oppervlak in elke gewenste positie kunt plaatsen.

vanaf  €17.95
Vergelijk 3 Prijzen

 
Foto van Joby GorillaPod Mobile Mini zwart/charcoal
 

Joby GorillaPod Mobile Mini zwart/charcoal

Laat je creativiteit los met de GorillaPod Mobile Mini . De rubberen grepen houden de telefoon stevig vast, terwijl flexibele beengewrichten zorgen voor stabiliteit op elk oppervlak. Geschikt voor alle smartphones, zowel in normale grootte als in grote...

€16.95
Meer Informatie

 
Foto van Joby GripTight ONE Mount Zwart
 

Joby GripTight ONE Mount Zwart

De zeer compacte GripTight One Mount is een lichtgewicht in zijn klasse. Met een gewicht van slechts 20 gram kun je deze mount overal meenemen. Maak optimaal gebruik van de zwarte mount in combinatie met een statief.

vanaf  €15.99
Vergelijk 4 Prijzen

 
Foto van Joby GripTight ONE Mount Wit
 

Joby GripTight ONE Mount Wit

De Joby GripTight One Mount Wit is een statiefkop voor bijna elke smartphone met of zonder hoesje. Dankzij de 1/4" bevestig je de One Mount op de meeste statiefkoppen. De rubberen houder ondersteunt smartphones tot 99 millimeter breed. Je smartphone is...

vanaf  €15.99
Vergelijk 3 Prijzen