Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Minceur express soep
 

Minceur express soep

Deze soep met kool lost op in warm water. Geschikt om gewicht te verliezen, vet te verbranden, zonder verlies aan spiermassa.

€35.96
Meer Informatie

 
Foto van Minceur express 495mg
 

Minceur express 495mg

Voedingssupplement met 6 actieve bestanddelen (Mate, guarana, Nopal cactus, groene thee, konjac en appelpectine) in capsulevorm. Helpt het silhouet te verfijnen tijdens een afslankkuur.

€26.95
Meer Informatie

 
Foto van OM3 Emotion
 

OM3 Emotion

Voedingssupplement op basis van hooggedoseerd omega 3, in de vorm van capsules. Draagt bij tot een goed emotioneel evenwicht.

€20.80
Meer Informatie

 
Foto van OM3 Junior
 

OM3 Junior

Voedingssupplement op basis van EPA, DHA, vit A, vit D, vit E in de vorm van capsules die kunnen gekauwd worden. Samenstelling speciaal voor kinderen vanaf 6 en adolecenten, verbetert de concentratie en geheugen.

€17.88
Meer Informatie

 
Foto van OM3 Geheugen
 

OM3 Geheugen

Voedingssupplement op basis van omega 3, ginkgo en curcuma in de vorm van capsules, verbetert het geheugen.

€14.15
Meer Informatie

 
Foto van MicroH gel monodose
 

MicroH gel monodose

Verlicht de symptomen van aambeien. De formule zorgt ervoor dat er een laagje over het slijmvlies van de anus wordt gelegd, waardoor de gel een beschermende en kalmerende werking heeft en irritaties, branderigheid en jeuk verlicht.

€10.71
Meer Informatie

 
Foto van MicroH vochtige doekjes
 

MicroH vochtige doekjes

Verlicht de symptomen van aambeien. De oplossing in elk doekje zorgt ervoor dat er een laagje over de anale zone wordt gelegd, waardoor het een beschermende en kalmerende werking heeft en irritaties, branderigheid en jeuk verlicht.

€9.63
Meer Informatie

 
Foto van BabySpasmyl
 

BabySpasmyl

Medisch hulpmiddel op basis van simeticon, in de vorm van een drinkbare oplossing. Aangewezen voor verteringsproblemen zoals kolieken, flatulentie, lucht happen, ... bij baby's vanaf 1 maand, kinderen en volwassenen.

€6.75
Meer Informatie

 
Foto van Meteogaz
 

Meteogaz

Medisch hulpmiddel op basis van simeticoon en polyvinylpyrrolidon, in poedervorm met aardbeiensmaak. Aangewezen voor de behandeling van flatulentie en een teveel aan maaggassen.

€5.53
Meer Informatie