Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van BonVita Coconut Dark Chocolate Mini's
 

BonVita Coconut Dark Chocolate Mini's

BonVita Coconut Dark Chocolate Mini's zijn heerlijke, gluten- en lactosevrije mini chocoladereepjes van pure chocolade met een kokosvulling. Bovendien zitten ze in een handige uitdeelverpakking.

€3.99
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Barry's Original Crispy Crackers
 

BonVita Barry's Original Crispy Crackers

BonVita Barry's Original Crispy Crackers zijn heerlijke gluten- en lactosevrije driehoekvormige crackers. Beleg de crackers met een hartig beleg of combineer met een dip. WaarschuwingenKoel en droog bewaren.

€3.59
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Barry's Herbs Crispy Crackers
 

BonVita Barry's Herbs Crispy Crackers

BonVita Barry's Herbs Crispy Crackers zijn heerlijke gluten- en lactosevrije, driehoekvormige crackers met Italiaanse kruiden. Beleg de crackers met een hartig beleg of combineer met een dip. WaarschuwingenKoel en droog bewaren.

€3.59
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Barry's Seaweed Crispy Crackers
 

BonVita Barry's Seaweed Crispy Crackers

BonVita Barry's Seaweed Crispy Crackers zijn heerlijke gluten- en lactosevrije driehoekvormige crackers met spirulina. Beleg de crackers met een hartig beleg of combineer met een dip. WaarschuwingenKoel en droog bewaren.

€3.59
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Linseed Crackers
 

BonVita Linseed Crackers

BonVita Linseed Crackers zijn heerlijke glutenvrije crackers die naast lijnzaad ook zonnebloempitten, sesamzaad, kardemomzaad en papaverzaad bevatten. Lekker om zo te eten als tussendoortje of naar smaak te beleggen. WaarschuwingenKoel en droog bewaren.

€3.39
Meer Informatie

 
Foto van Bonvita Rijst Chocolade Sticks Duo
 

Bonvita Rijst Chocolade Sticks Duo

Bonvita Rijst Chocolade Sticks Duo zijn heerlijk om uw warme drankje mee op te vrolijken. Dip de stick in uw koffie, soja-, rijst- of havermelk en geniet van de smeltende heerlijke chocolade. Deze biologische chocola is gemaakt van rijstpoeder en dus...

€3.29
Meer Informatie

 
Foto van Bonvita Sint Letter S Puur
 

Bonvita Sint Letter S Puur

Bonvita Chocolade Sint Letter S Puur gemaakt van rijstpoeder en 56% cacao is een eerlijke, vegan en glutenvrije chocolade letter. Natuurlijk lekker voor in de schoen maar ook om gewoon te krijgen.

€3.25
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Premium Dark Chocolate Orange
 

BonVita Premium Dark Chocolate Orange

BonVita Premium Dark Chocolate Orange is een gluten- en lactosevrije, vegan reep met unieke smaakcombinatie van pure chocolade en sinaasappel. Perfect om uzelf te verwennen of te delen met familie en vrienden.

€2.59
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Rice Milk Raisins Hazelnuts
 

BonVita Rice Milk Raisins Hazelnuts

BonVita Rice Milk Raisins Hazelnuts is een heerlijke, glutenvrije romige chocoladereep op basis van rijstmelk chocolade met rozijnen en hazelnoten. Daarnaast is de chocoladereep ook lactosevrij en vegan.

€2.59
Meer Informatie

 
Foto van BonVita Premium Dark Chocolate Cranberry
 

BonVita Premium Dark Chocolate Cranberry

BonVita Premium Dark Chocolate Cranberry is een gluten- en lactosevrije pure chocolade met cranberry's en maar liefst 71% cacaobestanddelen. De cranberry staat bekend om zijn hoge gehalte aan vitamine C. Bovendien is de chocolade ook vegan.

€2.52
Meer Informatie