Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Flor'Senior
 

Flor'Senior

Voedingssupplement op basis van een complex van probioticastammen, in poedervorm, voor volwassenen boven de 50 jaar. Aangewezen om de darmflora terug aan te vullen met essentiële bacteriën. Ondersteunt de immuniteit.

€23.94
Meer Informatie

 
Foto van Flor'Junior
 

Flor'Junior

Voedingssupplement op basis van een complex van probioticastammen, in poedervorm voor kinderen. Aangewezen om de darmflora terug aan te vullen met essentiële bacteriën. Ondersteunt de immuniteit.

€23.09
Meer Informatie

 
Foto van Holistica Propargile Plus
 

Holistica Propargile Plus

Voedingssupplement op basis van lithothamne, propolis en groene anijs, in de vorm van capsules. Ter bevordering van de vertering, ter vermindering van flatulentie en ter ondersteuning van de immuniteit.

€20.49
Meer Informatie

 
Foto van Flor'Boulardii
 

Flor'Boulardii

Voedingssupplement op basis van saccharomyces boulardii, in capsulevorm. Aangewezen in geval van diarree en/of een onevenwichtige darmflora.

€20.03
Meer Informatie

 
Foto van Flor'Original
 

Flor'Original

Voedingssupplement op basis van een complex van probiotische stammen, in capsulevorm. Aanbevolen om de darmflora op te laden met bacteriën die essentieel zijn voor de goede werking ervan. Ondersteunt de immuniteit.

€19.98
Meer Informatie

 
Foto van Omegaline 3
 

Omegaline 3

Voedingssupplement op basis van omega-vetzuren, in de vorm van capsules. Ter ondersteuning van het cardiovasculair systeem, de bloedcirculatie en tegen overtollig cholesterol.

€17.82
Meer Informatie

 
Foto van Arnica Bio Olie
 

Arnica Bio Olie

Oliemaceraat van arnicabloemen uit biologische teelt. Voor de behandeling van verstuikingen, kneuzingen, externe letsels, ...

€7.81
Meer Informatie