Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Bumbu Gule 35 gram
 

Bumbu Gule 35 gram

Gule / Gulai is een lokaal Indonesisch currygerecht. Het is gelig van kleur, kan worden gemaakt als dunnere soep of dikkere consistentie, afhankelijk van de verschillende delen van Indonesië. De hoofdingrediënten zijn schapenvlees, rundvlees of gevogelte,...

€0.50
Meer Informatie

 
Foto van Bumbu Soto Betawi 65 gram
 

Bumbu Soto Betawi 65 gram

Soto Betawi is een soort soto-soep genoemd naar het Betawi-volk, een van de etnische groepen in Indonesië. Rijk aan smaak, het is populair in West-Java.

€0.50
Meer Informatie

 
Foto van Bumbu Sop 49 gram
 

Bumbu Sop 49 gram

Bumbu Sop / soup is Indonesische rund- of kippensoep. De meest populaire versie van deze soep is de ossenstaartsoep. De ingrediënten zijn sjalotten, knoflook, witte peper en nootmuskaat.

€0.50
Meer Informatie

 
Foto van Bumbu Rawon 54 gram
 

Bumbu Rawon 54 gram

Bamboe Rawon is een zwarte soepgerecht specifiek uit Oost-Java. Deze soep heeft een sterke rijke smaak en zwarte kleur die afkomstig is van zwarte noot / keluak (pangeumedule). De hoofdingrediënten zijn rundvlees. Het wordt voornamelijk met rijst gegeten.

€0.50
Meer Informatie

 
Foto van Bumbu Kare 36 gram
 

Bumbu Kare 36 gram

Kare / Curry is Indonesische gele currysoep, gekookt met kokosmelk. Hoofdingrediënten zijn gevogelte of vlees. Kan in vegetarische schotel worden gemaakt, gebruikend tofu, tempeh, of aubergine en andere groenten.

€0.50
Meer Informatie

 
Foto van Bumbu Semur 69 gram
 

Bumbu Semur 69 gram

Semur is een Indonesische stoofpot met rundvlees, gestoofd in bruine jus. De oorsprong van dit gerecht kan worden getraceerd in Java. Semur kan worden geserveerd met rijst, of als een onderdeel van de rijstaffel. Semur varieert van soupy schotel tot dikkere...

€0.50
Meer Informatie