Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Alka Zuur-Base Kuur 21 dagen
 

Alka Zuur-Base Kuur 21 dagen

Deze verpakking bevat 1 flesje van 37 ml Alka druppels, 5 zakjes van 55 gr van Alka Bath, 1 doosje van 90 tabletten Alka Original, 50 filters van Alka Thee, 5 zakjes Alka Green en een opvolgingskalender voor de behandeling met precieze informatie over...

€69.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Voet & Nagel
 

Alka Voet & Nagel

Deze verpakking bevat 1 fles van 37 ml Alka druppels, 4 zakjes van 55 Gr Alka Bath, 1 tube van 60 ml Alka crème en een opvolgingskalender met precieze informatie over het ontzuringsprogramma.

€39.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Greens
 

Alka Greens

Een voedingssupplement op basis van planten, vitaminen, mineralen, algenextracten en probiotica, in de vorm van poedersticks. Het is aangewezen om een goed zuur-base evenwicht in het lichaam te bevorderen en de essentiële elementen voor een gezonde algemene...

€39.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Druppels
 

Alka Druppels

Voedingssupplement op basis van zinkgluconaat, in de vorm van orale druppels. Het is aangewezen om de normale zuur-basemetabolisme in de cellen te ondersteunen.

€29.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Mineralen
 

Alka Mineralen

Voedingssupplement op basis van mineralen van natuurlijke oorsprong, in de vorm van vegetarische capsules. Het is aangewezen om essentiële mineralen te leveren voor de goede werking van de algemene stofwisseling en om een normaal zuur-base-evenwicht...

€29.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Tabs Original
 

Alka Tabs Original

Voedingssupplement op basis van natriumbicarbonaat, kaliumbicarbonaat en zink, in de vorm van gastro-resistente tabletten. Het is aangewezen om een goed zuur-base-evenwicht te bevorderen.

€24.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Tabs Calcium
 

Alka Tabs Calcium

Voedingssupplement op basis van calciumcarbonaat en zink, in de vorm van gastro-resistente tabletten. Het is aangewezen om een goede zuur-basebalans te bevorderen, de werking van spijsverteringsenzymen te ondersteunen en de normale botdichtheid te bevorderen.

€24.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Tabs Magnesium
 

Alka Tabs Magnesium

Voedingssupplement op basis van magnesium en zinkcarbonaat, in de vorm van gastro-resistente tabletten. Het is aangewezen om een goed zuur-basebalans te bevorderen en de normale spierflexibiliteit te bevorderen.

€24.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Bad
 

Alka Bad

Alkalisch badzout op basis van ongeraffineerd roze Himalayazout, mineralen en edelsteenpoeder. Het is aangewezen om de verwijdering van zuur afval uit het lichaam te bevorderen en om huidremineralisatie te bevorderen. Ook geschikt voor haarverzorging.

€24.95
Meer Informatie

 
Foto van Alka Scrub
 

Alka Scrub

Lichaamsscrub op basis van fijne korrels van ongeraffineerd Himalaya zout en natriumbicarbonaat. Het is aangewezen voor het neutraliseren van overtollig zuurafval, het verwijderen van dode cellen en het remineraliseren van de huid.

€24.95
Meer Informatie