Koop Online

Sorteren: Relevantie, Product Waardering
Prijs: Laag naar Hoog, Hoog naar Laag

 
Foto van Wandbeugel verstelbaar met zuignappen Solido 32cm (totale lengte=58cm)
 

Wandbeugel verstelbaar met zuignappen Solido 32cm (totale lengte=58cm)

Mobiele wandbeugel met zuignappen, met een vaste lengte van 32cm (= 58cm totale lengte). De diameter van de zuignappen = 12cm. De diameter van de handgreep = 35mm. Indien nodig kan je voegen vermijden door de wandbeugel schuin te plaatsen op de tegels...

€161.07
Meer Informatie

 
Foto van Trolley Home helper
 

Trolley Home helper

Stevige en compacte trolley met een stalen frame en plastic bladen voorzien van een randje.Het onderste blad is wat naar voor geplaatst om het stappen zo weinig mogelijk te hinderen.

€96.29
Meer Informatie

 
Foto van Econorail Stander Bed Transferbeugel lichtgewicht
 

Econorail Stander Bed Transferbeugel lichtgewicht

Deze transferstang maakt het gemakkelijk om de matrassen te verplaatsen. Dit apparaat is volledig uitneembaar zodat het in de draagtas kan worden opgeborgen. Maximaal draagvermogen: 135 kg.

€73.95
Meer Informatie

 
Foto van Homecraft Badzitje 15-20cm
 

Homecraft Badzitje 15-20cm

Dit eenvoudig badzitje in kunststof is variabel in hoogte. Speciale uitsnijding voor intieme reiniging. Speciale vorm voor optimaal comfort. Perforaties in de zitting zorgen voor een snelle afvoer van het water. 4 sterke zuignappen zorgen voor de veiligheid.

€60.30
Meer Informatie

 
Foto van Queens Bestek 4-delig
 

Queens Bestek 4-delig

4-delig vaatwasbestendig bestek : mes, vork, lepel, en ronde lepel. De effen structuur maakt dat het bestek zeer makkelijk te reinigen is. De handgrepen hebben een diameter = 30mm en een lengte = 98mm. Ivoorkleurig.

€56.95
Meer Informatie

 
Foto van Badzitje lichtgewicht
 

Badzitje lichtgewicht

Badzit die op de rand van het bad hangt.De witte kunststof zitting is bevestigd op een kader .De uiteinden van het frame zijn bedekt met antislip doppen die het bad niet beschadigen.

€48.00
Meer Informatie

 
Foto van Homecraft Badzitje 15cm
 

Homecraft Badzitje 15cm

Dit eenvoudig badzitje in kunststof. Speciale uitsnijding voor intieme reiniging. Speciale vorm voor optimaal comfort. Perforaties in de zitting zorgen voor een snelle afvoer van het water. 4 sterke zuignappen zorgen voor de veiligheid.

€47.60
Meer Informatie

 
Foto van Homecraft Haarwasbekken
 

Homecraft Haarwasbekken

Voorgevormd kunststof bekken. Het water loopt opzij weg en kan opgevangen worden in een emmer.

€41.65
Meer Informatie

 
Foto van Homecraft Urinaal dames
 

Homecraft Urinaal dames

Urinaal uit helder polypropyleen met anatomische vorm en handvat. Bevat Biocote, waardoor schimmel- of bacterievorming voorkomen wordt. Voorzien van gradaties voor vochtbalans. Steriliseerbaar, capaciteit: 1 liter.

€33.15
Meer Informatie

 
Foto van Toiletverhoger 5cm met klem zonder deksel
 

Toiletverhoger 5cm met klem zonder deksel

Deze toiletverhoger heeft een anatomische vorm met een lichte inclinatie om het rechtstaan te vergemakkelijken. Er zijn grote uitsparingen langs voor en achter om het reinigen te vergemakkelijken. De kunststof is perfect reinigbaar en voelt warm aan....

€30.56
Meer Informatie